Kristályprogramozás,
Mágikus amulett

Kristályok

A kristályoknak, köveknek már ősidők óta gyógyító hatást tulajdonítanak. A kövekbe személyre szabott programot is be lehet tenni. Nem csak gyógyulásra, de védelemre, pozitív energia harmonizálására, tudás, fizikai, szellemi, lelki célok elérése, stb. is be lehet programozni őket. Így kristályaink amúgy is meglévő jótékony rezgéseit, alapprogramjaikat a kristályszerkezetük által a sokszorosára fel tudjuk erősíteni.

Fontos tudni, hogy az ásványok igazán akkor tudnak segíteni, ha a nap 24 órájában velünk vannak, lehetőleg a testen, vagy minél közelebb a testünkhöz. Nappal hordjuk ékszerként, vagy a zsebünkben, éjjel pedig tegyük az éjjeliszekrényre.

Amulett

Az arab eredetű “amulett” szó azt jelenti: viselni valamit, de minden - mágikus erővel felruházott - tárgyat is amulettnek nevezünk. Feladata viselőjük mágikus védelmének elősegítése.

Az amulettet is célszerű szinte állandóan testünkön (például nyakunkban) viselni, hogy az apró tárgy átvegye testünk belső energiáinak rezgéseit.

 

Amennyiben programozott kristályra/amulettre lenne szükséged, keress meg elérhetőségeimen, és szertartás kíséretében készítem el személyre szabott tárgyadat.

Kérdésed van? Szeretnéd kipróbálni?
Vedd fel velem a kapcsolatot most!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező