Ásvány és kristály karkötőim

Fogyókúrát segítő
Döntést segítő
Bátorító

FOGYÓKÚRÁT SEGÍTŐ

HOWLIT - AMETISZT - HEGYIKRISTÁLY

HOWLIT:
A "fogyókúrázók köveként" ismerjük. Segíti a fogyást, salaktalanítást, csökkenti a folyadékraktározást. Befolyásolja a gyomor és bélflórát, serkenti az anyagcserét, a hormonális rendszert szabályozza. Segíti a kitartást és erősíti az akaratot. Elősegíti a blokádok minden fajtájának leépítését a testben és a lélekben egyaránt.

HEGYIKRISTÁLY:
Az anyagcsere élénkítésére, pajzsmirigyműködés szabályozására használható. Sejtregeneráló, méregtelenítő hatású. Elősegíti a lelki harmóniát, megkönnyíti a lelkivilág feltárását. Gyógyítja a lelki sebeket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát.

AMETISZT:
A fogyókúrások zsírégető köve, serkentőleg hat a hormonális rendszerre, összehangolja az endokrin mirigyek működését, és fokozza az anyagcserét. Csökkenti a túlsavasodást, méregtelenít.Az akaraterő növelésével is hozzájárul a fogyókúra eredményességéhez.

DÖNTÉST SEGÍTŐ

AMETISZT - TIGRISSZEM


AMETISZT:
Segíti az öntudatra ébredést és megkönnyíti a döntések meghozatalát. Egyformán biztosít józan észt és spirituális meg- érzéseket, valamint segíti a döntések és a megérzések gyakorlati alkalmazását. Szellemileg megnyugtat és szintetizál, fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Nyugalma erősíti a magasabb rendű tudatállapotot és a meditációt. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak, fokozza a spirituális tudatot. Szellemileg segíti, hogy jobban tudjunk összpontosítani és tisztában legyünk képességeinkkel. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot, támogatást nyújt az olyan helyzetekben, amelyekben vesztesnek érezzük magunkat.

TIGRISSZEM:
Segít abban, hogy tisztán lássunk, figyelmesebbek legyünk. Megkönnyíti a célok megvalósítását, segít felismerni belső erőtartalékainkat és biztosítja a tiszta szándékot. Földeli az akaratot, és elősegíti a megnyilvánulást. Rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Összeköti a két agyféltekét, és lehetővé teszi, hogy semmi ne kerülje el a figyelmünket.

BÁTORÍTÓ

AMAZONIT


AMAZONIT:
A bátorság kövének tartották, és úgy gondolták nevét az amazon nők után kapta. Gyógyítja és megnyitja a szív- és torokcsakrát, támogatja a szeretetteljes kommunikációt. Megnyitja a harmadik szemet, utat enged a megérzéseknek. Helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, orvosolja a kalciummal összefüggő problémákat, hasznos a csontritkulásra, a fogszuvasodásra. Oldja a lelki feszültséget, nyugtatólag hat az idegekre, elsimítja a feszültségeket, feloldja a görcsöket. Ha érzelmi megrázkódtatás ért, érdemes ehhez az ásványhoz fordulni. Megerősíti az akaraterőt, amely lehetővé teszi, hogy kitartással tudjuk leküzdeni a ránk váró nehézségeket. Csodás, finom színe segít leküzdeni az aggódást és a félelemérzetet. Kézbe fogva marokkőként, vagy amulettként magunkkal hordva egész nap ellát nyugalommal. Az amazonitot a szülő nők köveként tartják számon, mely elősegíti a fájásokat és megkönnyíti a szülést. Erős szűrő, blokkoló hatással rendelkező kő, elnyeli a mikrohullámokat és elektromágneses szennyeződéseket, blokkolja a felénk áramló káros hullámokat.

Mala
Ametiszt - tigrisszem
Bátorító

Jogi információ az ásványok és kristályok gyógyhatásairól

A weboldalon található kristályok és ásványok gyógyító hatásáról szóló információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nyomtatásban megjelent illetve interneten is megtalálható leírások. Ezek a leírások nem az ékszerek reklámozását szolgálják!

 A kristályok és ásványok nem gyógyszerek, ennek megfelelően a feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak., hanem neves ásványterapeuták tapasztalatait, megfigyeléseit hivatottak közzétenni.

 A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, de támogathat bármilyen kezelést, és segíthet ott, ahol más módszerek nem. A gyógyulás mindig több síkon történik, és az első fok a lélek szintje, mert nem elég csak a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket.

 A weboldal nem foglalkozik gyógyítással , ezért amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, azt kizárólag saját felelősségére tegye!. A weboldalon található információk szakkönyvek, folyóiratok és interneten publikált írások információi, ezek tartalmáért a weboldal üzemeltetője a felelősséget nem vállalja.


  • A weboldalon megtalálható kristályok és ásványok gyógyító
   hatásáról szóló leírások nyomtatásban megjelent forrásai:

  • Sonja Heider - Gyógyító kövek könyve (2015 Bioenergetic Kiadó)
   Angela Gentner - Günter Hohenberger: Gyógyító kristályok kislexikona (2015 Bionergetic Kiadó)
   Michael Gienger - Gyógyító kövek katalógusa (2015 Bionergetic Kiadó)
   Komlóssy Vera: Kristálygyógyászat és terápia (2012 Vagabund Kiadó)

Kérdésed van? Írj most!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező