Fluid Art

Folyékony művészet

A Fluid Art, azaz 'folyékony művészet' egy olyan innovatív festészeti technika, melynek során az akrilfestéket annyira higítjuk, hogy az könnyen folyjon, és nem ecsettel jutattjuk a felületre, hanem öntjük azt. A folyós állagnak köszönhetően a különböző színű festékek keverednek, áramolnak, így gyönyörű színátmenetek jönnek létre, és a különböző adalékoknak köszönhetően cellás és hálós elemek, organikus, pszichedelikus formák jelennek meg az alkotásban. Az ezzel a technikával készült alkotások változatosak, egyediek és teljességgel megismételhetetlenek.

 A Fluid Art Workshopon alkalmad lesz megismerkedni az összes alapvető technikával, valamint megtudhatod a biztos cellakészítés receptjét!

Élőben mutatom be e rendkívül látványos festészetet, és elmagyarázom a sikeres pouring-ozás titkait. Többféle adalékanyagot is kipróbálhatsz, valamint a technikához szükséges minden egyéb eszközt is. A workshopon két festmény megfestésére van lehetőség (22x22 cm-es). Védőruházatot, innivalót és rágcsálnivalót, valamint a jó hangulatot biztosítom :-)

Ha még nincs gyakorlatod a Fluid Art-ban, ne pazarold a pénzed drága alapanyagokra, sikertelen alkotásokra! Itt mindent egy helyen megkapsz és olyan tudással mész haza, hogy magabiztosan és sikeresen tudod otthon is az alkotást folytatni. Erre garancia szakmai tudásom, tapasztalatom és korábbi tanítványaim sikeres alkotásai, melyeket az Instagram és a Facebook oldalamon megtekinthetsz. Nekem a Fluid Art technika a szenvedélyem, nem csak egy pénzkereseti lehetőség a sok élményfestés között. Kiscsoportos workshopokat tartok, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjak szentelni.

Egyetlen workshop keretén belül megtanítalak mindenre, amire szükséged van ehhez a technikához! Ha pedig tovább szeretnél fejlődni, várlak Haladó Workshopjaimra is!

Az aktuális workshopok az alábbi jelentkezési ív legördülő menüjében találhatóak. A workshopokon való részvételi díjakat, azok leírását, valamint a korábbi résztvevők véleményeit pedig lejjebb görgetve találod meg.

Jelentkezz most!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

A jelentkezés után egy automata visszaigazoló e-mailt fogsz kapni és 24 órán belül szoktam küldeni a további információkat is. Amennyiben nem kapnád meg a levelem, kérlek jelezd nekem az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Amennyiben bankkártyával szeretnél fizetni, azt a www.fluidart.hu oldalon teheted meg.

A workshopjaim a Fluid Art Studio-ban tartom, mely a IX., Telepy u. 15/a. szám alatt található. Megközelíthető a 24-es, 51-es, 51A-s, 2M-es villamossal, a 281-es autóbusszal, a Nagyvárad téri metrómegállótól pár perc séta. Ha autóval jössz, a 0904-es zónában hétvégén a parkolás ingyenes, hétközben 8 és 18 óra között pedig 175 Ft/óra. A Nagyvárad tér 2. szám alatt P+R parkolót találsz, a Tűzoltó utcában pedig parkolóházat.

Fluid Art Workshop - Alap

 Ezen a workshopon megtanulod a sikeres öntéshez, biztos cellagyártáshoz szükséges kikeverési receptet, hogy otthon is magabiztosan folytathasd az öntögetést, valamint az alapvető pouring technikákat: Dirty pour/Flip Cup, Open cup, Ring Pour.

A workshopon 2 db (24x24 cm-es) festmény megfestésére van lehetőséged (zárható papírdobozt kapsz a szállításukhoz, tárolásukhoz).

A 4 órás workshop ára 19.990 Ft, mely minden anyagot és kelléket tartalmaz. A páros jegy ára 16.990 Ft/fő.

Fluid Art Workshop - Haladó - Swipe technikák

Ezen a workshopon megtanulod a Swipe, Chameleon Cells, Double Swipe technikákat, többféle swipe-oló eszközt kipróbálhatsz. 2 db festmény megfestésére van lehetőséged.

A Haladó Workshopon azok vehetnek részt, akik már voltak nálam Fluid Art - Alap workshopon, mivel szükséged lesz a korábban tanultakra, illetve a gyakorlatodra.

A 4 órás workshop ára 17.990 Ft, mely minden anyagot és kelléket tartalmaz. A páros jegy ára 14.990 Ft/fő.

Fluid Art Workshop - Haladó - Blow technikák

Ezen a workshopon megtanulod a Cella Aktivátor receptjét, a Dutch Pour, Split Dutch Pour, Bloom technikákat. Többféle levegőfújó eszközt kipróbálhatsz, valamint a pörgetőt is, valamint az ausztrál médiumot. 2 db festmény megfestésére van lehetőséged.

A Haladó Workshopon azok vehetnek részt, akik már voltak nálam Fluid Art - Alap workshopon, mivel szükséged lesz a korábban tanultakra, illetve a gyakorlatodra.

A 4 órás workshop ára 18.990 Ft, mely minden anyagot és kelléket tartalmaz. A páros jegy ára 14.990 Ft/fő.

Fluid Art Workshop - Haladó - Dip technikák

Ezen a workshopon megtanulod az Inverse Dip, Mandala Dip, Balloon Kiss technikákat. Speciális eszközt biztosítok a Mandala technikához (nem PET palack alja!). 2 db festmény megfestésére van lehetőséged.

A Haladó Workshopon azok vehetnek részt, akik már voltak nálam Fluid Art  - Alap workshopon, mivel szükséged lesz a korábban tanultakra, illetve a gyakorlatodra.

A 4 órás workshop ára 17.990 Ft, mely minden anyagot és kelléket tartalmaz. A páros jegy ára 14.990 Ft/fő.

Fluid Art Workshop - Haladó - Smokey medium

Ezen a workshopon megtanulod az általam kikísérletezett füstös/fátylas hatású médium kikeverési receptjét. Ennek a médiumnak az egyedi hatása mellett az előnye az, hogy sokkal hamarabb megszárad, mint a hagyományos pouring médiumok, és nem kell száradás után lakkozni a képet. Elsősorban Dutch Pour, Ring Pour és Dirty Pour technikákhoz alkalmas. A workshopon 2 db festmény megfestésére van lehetőséged.

A Haladó Workshopon azok vehetnek részt, akik már voltak nálam Fluid Art  - Alap workshopon, mivel szükséged lesz a korábban tanultakra, illetve a gyakorlatodra.

A 4 órás workshop ára 17.990 Ft, mely minden anyagot és kelléket tartalmaz. A páros jegy ára 14.990 Ft/fő.

Tálcakészítő Workshop (Fluid Art & műgyanta 2in1)

A 2 alkalmas Tálcakészítö Workshopon egy tálcát fogunk festeni Fluid Art technikával és száradás után, a következő alkalommal a felületet befedjük Art Resin műgyantával. Így egy egyedi és megismételhetetlen, művészi, de ugyanakkor használható tárgyat fogunk elkészíteni, mely a lakásod dísze lehet, de egyedi, kézműves ajándéknak is kiváló.
Az első alkalommal elmondom a sikeres Fluid Art festészethez szükséges tudnivalókat és bemutatok két féle Fluid Art technikát élőben. Ezek könnyen elsajátítható módszerek és alkalmasak egy tálca felületének megfestésére. Ezután kiválasztjátok a színeiteket, és kezdődik a mixek kikeverése, majd maga az élmény, az öntögetés.
A második alkalommal pedig bemutatom, hogy hogyan kell megtisztítani a tálca festett felületét műgyantázás előtt, majd magát, a műgyanta öntést. A látottak/hallottak alapján pedig ti is könnyedén elkészíthetitek a tálcátokon a műgyanta réteget, mely egyrészt élénkséget ad a színeiteknek, másrészt megvédi a festett felületet a hőtől, nedvességtől, és a fizikai sérülésektől. A workshopon száradás után élelmiszerbiztos, magas minőségű művész műgyantát használunk.
 

A 2 alkalmas workshop ára 25.990 Ft. Amennyiben ketten jelentkeztek egyszerre a tanfolyamra, a páros jegy ára 23.990 Ft/fő. Azok, akik korábban már részt vettek a workshopjaim valamelyikén, szintén ezen a kedvezményes áron jelentkezhetnek.

A workshop ára tartalmazza az oktatást, az összes szükséges kelléket, alapanyagot, rágcsálnivalót és italokat, valamint a festésre előkészített tálca árát is.

További fotók a saját és a tanítványaim munkáiról az Instagram és a Facebook oldalamon találhatók.


 

 

Asztalkészítő Workshop (Fluid Art & műgyanta 2in1)

A 2 alkalmas Asztalkészítö Workshopon egy kerek, fém, 47 cm átmérőjű asztal felületét fogjuk festeni Fluid Art technikával és száradás után, a következő alkalommal a felületet befedjük Art Resin műgyantával. Így egy egyedi és megismételhetetlen, művészi, de ugyanakkor használható tárgyat fogunk elkészíteni, mely a lakásod dísze lehet, de egyedi, kézműves ajándéknak is kiváló.
Az első alkalommal elmondom a sikeres Fluid Art festészethez szükséges tudnivalókat és bemutatok két féle Fluid Art technikát élőben. Ezek könnyen elsajátítható módszerek és alkalmasak egy asztal felületének megfestésére. Ezután kiválasztjátok a színeiteket, és kezdődik a mixek kikeverése, majd maga az élmény, az öntögetés.
A második alkalommal pedig bemutatom, hogy hogyan kell megtisztítani az asztal festett felületét műgyantázás előtt, majd magát, a műgyanta öntést. A látottak/hallottak alapján pedig ti is könnyedén elkészíthetitek az asztalotokon a műgyanta réteget, mely egyrészt élénkséget ad a színeiteknek, másrészt megvédi a festett felületet a hőtől, nedvességtől, és a fizikai sérülésektől. A workshopon száradás után élelmiszerbiztos, magas minőségű művész műgyantát használunk.
 

A 2 alkalmas workshop ára 29.990 Ft. Amennyiben ketten jelentkeztek egyszerre a tanfolyamra, a páros jegy ára 26.990 Ft/fő. Azok, akik korábban már részt vettek a workshopjaim valamelyikén, szintén ezen a kedvezményes áron jelentkezhetnek.

A workshop ára tartalmazza az oktatást, az összes szükséges kelléket, alapanyagot, rágcsálnivalót és italokat, valamint az asztal árát is.

További fotók a saját és a tanítványaim munkáiról az Instagram és a Facebook oldalamon találhatók.


 

 

Korábbi résztvevők véleménye a workshopról

 

"Ajánlom mindenkinek, aki nem akar elveszni a külföldi videók/leírások útvesztőjében - nagyon jó alap, hogy aztán otthon lehessen folytatni."

"Szuper volt! Imádtam! Nagyon köszönöm 💗💗💗""Köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a különleges technikát Ana Hata!"

"Nagyon, nagyon köszönöm, fantasztikus volt, nagyon jól éreztem magam!! Rengeteget tanultam, egy igazi mestertől!! Mindenkinek szívből ajánlom, aki egy kicsit is szeret alkotni!! A sikerélmény garantált!!❤️"

"Köszönjük Ana Hata a korábbi tanítást, meglett az eredménye 😊👏"

"A legjobb workshop volt, amin valaha résztvettem! A szeretet és odafigyelés vezérelte a szervezőket (Ana Hata) és örök hálám az élményért, amivel gazdagodtam!🥰
Alig várom a tálcásat! 😍"
 
"Nagyon szépen köszönöm a tudásanyagot és a tegnapi alkalmat is.  Nagy élmény volt és igazán profi az egész,  ahogy átadtad és ahogy ezt az egészet csinálod! :)"

"Nagyon köszönöm az ÉLMÉNYT, amit ez a workshop jelentett: egy eddig ismeretlen dimenziót nyitott meg számomra. Nem csak az élveztem nagyon, hogy a tanításod által kézügyesség nélkül is teljesen új, gyönyörűséges képeket készítettem, hanem azt is, hogy az alkotásba belefeledkezve kizárult a külvilág; ritka és ezért nagyon megbecsülendő az olyan ember és olyan élmény, aki és ami ezt tudja nyújtani. Te nekem ezt (is) adtad. Köszönöm szépen!"

"Hát ami élményt kaptam azon a bizonyos szombaton még mindig attól pörgök és szinte minden nap festek."

"Nagyon köszönöm ezt a szuperül összeszedett anyagot! Igen sokat tanultam tőled. Külön köszönet a türelmedért és a nyitottságodért!"

"Nagyon nagyon nagyon.. ❤️ Hihetetlen nap volt.
Imádtam minden percét, még jönni fogok az biztos."

"Ez volt a legszuperebb ajándék, amit a Jézuska valaha hozott.
Köszönöm a kurzust"

"Köszönöm szépen a hasznos információkat!🙂 Fantasztikusan jó volt az oktatás! Hatalmas élménnyel lettem gazdagabb és várom a következő lépcsőfokot🙂."

"Nagyon klassz volt a workshop! Sikerélmény a javából."

"Nagyon jó döntés volt elmenni hozzád, jó volt tanulni, alkotni, jól éreztük magunkat!😊"

"Csodás élmény volt. Köszönjük❤️"

"Nagyon élveztük a tegnapi napot. Köszönöm neked, hogy felejthetetlen élményt tudtam általad ajándékozni a barátnőmnek. :)"

"Nagyon, nagyon köszönöm ezt a csodás délutánt!!! Isteni volt..."

"Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a tegnapi fluidos workshopon, nagyon hasznos volt számomra, sokat tanultam!"

"Nagyon szépen köszönünk mindent, tartalmas, lélekemelő délután volt!"

"Szuper volt a tanfolyam és sok újat mutattál nekem. Nagyon szépen köszönöm!"

"Köszönjük szépen az anyagot és a hatalmas élményt amit adtál nekünk. Nagyon jól éreztük magunkat, ez egy igazán töltekezős délután volt. Jövünk még biztosan."

...