Fluid Art

Folyékony művészet

A Fluid Art, azaz 'folyékony művészet' egy olyan innovatív festészeti technika, melynek során az akrilfestéket annyira higítom, hogy az könnyen folyjon, és nem ecsettel jutattom a felületre, hanem öntöm azt. A folyós állag miatt a különböző színű festékek keverednek, áramolnak, így gyönyörű színátmenetek jönnek létre, és a különböző adalékoknak köszönhetően cellás és hálós elemek, organikus, pszichedelikus formák jelennek meg az alkotásaimban. Az ezzel a technikával készült alkotások változatosak, egyediek és abszolút megismételhetetlenek.

 A Fluid Art workshopon alkalmad lesz megismerkedni az összes alapvető technikával. Én nem videóról, hanem élőben fogom bemutatni e rendkívül látványos festészetet, és elmagyarázni a sikeres pouring-ozás titkait. Többféle adalékanyagot is kipróbálhatsz, valamint a technikához szükséges minden egyéb eszközt is. A workshopon két festmény megfestésére van lehetőség (24x24 cm-es). Védőruházatot, innivalót és rágcsálnivalót, valamint a jó hangulatot biztosítom :-)

Ha még nincs gyakorlatod a Fluid Art-ban, ne pazarold a pénzed drága alapanyagokra, sikertelen alkotásokra! Itt mindent egy helyen megkapsz és olyan tudással mész haza, hogy magabiztosan és sikeresen tudod otthon is az alkotást folytatni. Erre garancia szakmai tudásom, tapasztalatom és korábbi tanítványaim sikeres alkotásai, melyeket az Instagram és a Facebook oldalamon megtekinthetsz. Nekem a Fluid Art technika szenvedélyem, nemcsak egy pénzkereseti lehetőség a sok élményfestés között. Egyetlen workshop keretén belül megtanítalak mindenre, amire szükséged van ehhez a technikához (semmi szükség több alkalomra elnyújtani, hiszen azért csak feleslegesen több pénzt kéne kérnem). Megtanulhatod a Dirty pour, Open cup, Swipe, Dutch, Ring Pour technikákat.

A Fluid Art Haladó Workshopon egy új összetételű pouring médiumot ismerhetsz meg (általam kikísérletezett összetételű, itthon kapható anyagokból, házilag kikeverhető), mellyel egészen speciális (füstszerű) hatást érhetsz el, mást, mint a megszokott Floetrol+szilikon olaj keverékkel. Az új médium előnye, hogy 1 nap alatt teljesen megszárad és szükségtelen lakkozni vagy műgyantázni. Valamint bemutatom az irányított cellák készítésének titkát, és azt is, hogy hogyan tudsz lánccal festeni, ezenkívül a Bloom, a Dip, a Ballon Kiss technikákat, és kipróbálhatod a pörgetőt is. A workshopon három festményt lehet megfesteni, az új médiummal és Floetrollal is. A Haladó Workshopon azok vehetnek részt, akik már voltak nálam Fluid Art workshopon, mivel szükséged lesz a korábban tanultakra, illetve a gyakorlatodra.

2020-tól februárjától már a Tálca/asztal készítő Workshopra (2az1ben Fluid Art és műgyanta) is lehet jelentkezni, ahol egy tálcát/asztalt fogunk megfesteni, majd száradás után művész műgyanta réteggel fedjük be azt. Így egy tanfolyamon belül meg tanulhatod meg mind a sikeres Fluid Art, mind a műgyantázás titkait, és egy gyönyörű, egyedi használati tárggyal leszel gazdagabb.

Az aktuális workshop időpontok az alábbi jelentkezési ív legördülő menüjében találhatóak, a workshopokon való részvételi díjakat, valamint a korábbi résztvevők véleményeit pedig lejjebb görgetve találod meg.

Jelentkezz most!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Fluid Art Workshop

A workshopom hétvégenként 13 és 17 óra között egy kedves, napfényes stúdióban, a Budai Alkotóműhelyben tartom, mely a XI., Temesvár u. 19-21. szám alatt található. Megközelíthető a 47-es, 17-es és 41-es villamossal, a 213-mas, 214-es és 114-es autóbusszal, Albertfalva kitérő megállótól 3 perc séta. Ha autóval jössz, az utcában a parkolás ingyenes. (Térkép ide kattintva elérhető)

A 4 órás workshop ára 19.900 Ft, mely minden anyagot és kelléket tartalmaz.

Amennyiben ketten jelentkeztek egyszerre a tanfolyamra, a páros jegy ára 14.900 Ft/fő. Ismétlők szintén ezen a kedvezményes áron jelentkezhetnek.

További fotók a saját és a tanítványaim munkáiról az Instagram és a Facebook oldalamon találhatók.

 

Fluid Art Haladó Workshop

A Haladó Workshopon azok vehetnek részt, akik már voltak nálam Fluid Art workshopon, mivel szükséged lesz a korábban tanultakra, illetve a gyakorlatodra.

A 4 órás workshop ára 19.900 Ft, mely minden anyagot és kelléket tartalmaz. A páros jegy ára 16.900 Ft.

Tálca/asztal készítő Workshop (Fluid Art & műgyanta)

A 2 alkalmas Tálcakészítö Workshopon egy tálcát fogunk festeni folyékony, adalékanyagokkal kevert akrilfestékkel és száradás után, a következő alkalommal a felületet befedjük Art Resin műgyantával. Így egy egyedi és megismételhetetlen, művészi, de ugyanakkor használható tárgyat fogunk elkészíteni.
Az első alkalommal elmondom a sikeres Fluid Art festészethez szükséges tudnivalókat és bemutatok két féle Fluid Art technikát élőben. Ezek könnyen elsajátítható módszerek és alkalmasak egy tálca felületének megfestésére. Ezután kiválasztjátok a színeiteket, és kezdődik a mixek kikeverése, majd maga az élmény, az öntögetés.
A második alkalommal pedig bemutatom, hogy hogyan kell megtisztítani a tálca festett felületét műgyantázás előtt, majd magát, a műgyanta öntést. A látottak/hallottak alapján pedig ti is könnyedén elkészíthetitek a tálcátokon a műgyanta réteget, mely egyrészt élénkséget ad a színeiteknek, másrészt megvédi a festett felületet a hőtől, nedvességtől, és a fizikai sérülésektől. A workshopon száradás után élelmiszerbiztos, magas minőségű művész műgyantát használunk.
 

A 2 alkalmas workshop ára 26.900 Ft. Amennyiben ketten jelentkeztek egyszerre a tanfolyamra, a páros jegy ára 24.900 Ft/fő. Azok, akik korábban már részt vettek a workshopjaim valamelyikén, szintén ezen a kedvezményes áron jelentkezhetnek.

A workshop ára tartalmazza az oktatást, az összes szükséges kelléket, alapanyagot, rágcsálnivalót és italokat, valamint a festésre előkészített tálca árát is.

További fotók a saját és a tanítványaim munkáiról az Instagram és a Facebook oldalamon találhatók.


 

 

Korábbi résztvevők véleménye a workshopról

 

"Ajánlom mindenkinek, aki nem akar elveszni a külföldi videók/leírások útvesztőjében - nagyon jó alap, hogy aztán otthon lehessen folytatni."

"Szuper volt! Imádtam! Nagyon köszönöm 💗💗💗""Köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a különleges technikát Ana Hata!"

"Nagyon, nagyon köszönöm, fantasztikus volt, nagyon jól éreztem magam!! Rengeteget tanultam, egy igazi mestertől!! Mindenkinek szívből ajánlom, aki egy kicsit is szeret alkotni!! A sikerélmény garantált!!❤️"

"Köszönjük Ana Hata a korábbi tanítást, meglett az eredménye 😊👏"

"A legjobb workshop volt, amin valaha résztvettem! A szeretet és odafigyelés vezérelte a szervezőket (Ana Hata) és örök hálám az élményért, amivel gazdagodtam!🥰
Alig várom a tálcásat! 😍"

"Nagyon köszönöm az ÉLMÉNYT, amit ez a workshop jelentett: egy eddig ismeretlen dimenziót nyitott meg számomra. Nem csak az élveztem nagyon, hogy a tanításod által kézügyesség nélkül is teljesen új, gyönyörűséges képeket készítettem, hanem azt is, hogy az alkotásba belefeledkezve kizárult a külvilág; ritka és ezért nagyon megbecsülendő az olyan ember és olyan élmény, aki és ami ezt tudja nyújtani. Te nekem ezt (is) adtad. Köszönöm szépen!"

"Hát ami élményt kaptam azon a bizonyos szombaton még mindig attól pörgök és szinte minden nap festek."

"Nagyon köszönöm ezt a szuperül összeszedett anyagot! Igen sokat tanultam tőled. Külön köszönet a türelmedért és a nyitottságodért!"

"Nagyon nagyon nagyon.. ❤️ Hihetetlen nap volt.
Imádtam minden percét, még jönni fogok az biztos."

"Ez volt a legszuperebb ajándék, amit a Jézuska valaha hozott.
Köszönöm a kurzust"

"Köszönöm szépen a hasznos információkat!🙂 Fantasztikusan jó volt az oktatás! Hatalmas élménnyel lettem gazdagabb és várom a következő lépcsőfokot🙂."

"Nagyon klassz volt a workshop! Sikerélmény a javából."

"Nagyon jó döntés volt elmenni hozzád, jó volt tanulni, alkotni, jól éreztük magunkat!😊"

"Csodás élmény volt. Köszönjük❤️"

"Nagyon élveztük a tegnapi napot. Köszönöm neked, hogy felejthetetlen élményt tudtam általad ajándékozni a barátnőmnek. :)"

"Nagyon, nagyon köszönöm ezt a csodás délutánt!!! Isteni volt..."

"Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a tegnapi fluidos workshopon, nagyon hasznos volt számomra, sokat tanultam!"

"Nagyon szépen köszönünk mindent, tartalmas, lélekemelő délután volt!"

"Szuper volt a tanfolyam és sok újat mutattál nekem. Nagyon szépen köszönöm!"

...