Reinkarnációs utaztatás

Visszatérés az okokhoz.

Elsősorban öngyógyítás és önismeret a célja. Oldja a karmikus terheket, előző életből hozott blokkokat.

  •  Az energetikai kezelésekkel a betegséget okozó blokkok oldódhatnak fel, súlyosabb betegségeknél, lelki problémáknál azonban előfordulhat, hogy az illető állapota először szépen javul, de aztán a javulás stagnál. Ilyenkor érdemes rá néznie a betegség okára, azért, hogy tudatával tovább tudja segíteni az öngyógyulás folyamatát.

  •  Az utazás vagy utaztatás két főszereplője az utazó, aki meg akarja találni problémáinak okait, és az utaztató, aki a módszert alkalmazva segíti az utazót visszatérni az okokhoz. Az utaztató feladata, hogy vezesse és segítse az utazót az utazás közben és elérje, hogy az utazó belemenjen jelen életének, vagy előző életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe is, ezzel feloldva a fájdalmakat és szenvedéseket. Az utazás során az utazó egy energetikailag támogatott, megváltozott, meditatív tudatállapotban van, de végig a tudatánál. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt.

  •  Az utazó megtapasztalja a születés és halál körforgását, azt, hogy halála után teljes tudatossággal tovább él és a tudatához tartozik egy finom energiatest, melyben megtalálható minden korábbi élet emléke, így a lelki traumák is. Az utazó ránézhet azokra a döntéseire is, melyek befolyásolják jelenlegi életét is. Az utazás során az utazó be tudja azonosítani az előző életek és a jelenlegi élete azonos szereplőit, így megértheti kivel, milyen karmikus feladat köti össze.

  •  Mert nem az a fontos, hogy kik vagy mik voltunk előző életeink során hanem, hogy hogyan éltük meg azokat az élethelyzeteket, és ezek milyen kihatással vannak jelen életünkre. Félelmeink, elakadásaink, betegségeink oka sokszor előző életeinkben gyökeredzik. A reinkarnációs utaztatás révén a páciensnél az összefüggések (ok-okozat) realizációja történik meg. Felülemelkedhet a tudatalatti befolyásán, blokkjai oldódnak, így kézzelfogható személyiségfejlődés jelenik meg, valamint elindulhat lelki és fizikai öngyógyulása.

     

     Az utaztatás nem alkalmazható 18 év alatt, pszichés betegeknél és olyan embereknél, akik tudatmódosító szerekkel élnek. Kizáró ok az állapotosság és a szívbetegség is. A módszer nem helyettesítheti az orvosi kezelést és terápiát, kizárólag kiegészítésként használható önfejlesztésre, öngyógyításra!

Kérdésed van?
Vedd fel velem a kapcsolatot most!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező