Fekete mágia hatásainak
megszüntetése

A fekete mágia ártó szándékú, rosszindulatú pusztítás, és/vagy személyes érdekek kielégítése céljából elkövetett varázslat. Napjainkban is vannak sajnos olyan emberek, akik mágiával akarnak másoknak ártani.

Az átkok kihatnak életünkre, és nem csak a jelen életünkben elhangzottak. Átkok előző életeinkből is származhatnak, de örökölhetjük is generációkon keresztül.  Átoknak minősül minden kimondott szó, vagy szándék, ami arra irányul, hogy egy másik emberrel valami rossz történjen. Ez a hirtelen felindulásból történt átkozódás esetében is igaz. Ugyanúgy hat, mint ha rosszindulatúan, szándékosan átkoznánk meg valakit. A szavainkkal, gondolatainkkal energiát bocsátunk ki, és ezek az energiák egy idő után elementálokká állnak össze. Rontás, amikor valaki mágiával foglalkozó szakértőtől azt kéri, hogy egy másik emberrel rossz dolog történjen. Rosszindulat, bosszú, düh, irigység áll ennek a hátterében.

Ha szokatlanul rossz dolgok történnek veled, kudarcok sorozatát éled át, esetleg félelmet, bűntudatot érzel, zavart, kimerült vagy és fásult, és nem találod mindennek az okát, lehetséges, hogy ártó energiákat küldtek rád. Ezen lehet segíteni, a mágikus hatásokat meg lehet szüntetni.

Mágiák létrehozásával nem foglalkozom, csak a már meglévők megszüntetésével!

Kérdésed van? Szeretnéd kipróbálni?
Vedd fel velem a kapcsolatot most!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező