BLOG

Csakraműködést segítő kristályok

A csakra rendszer

csakra emberi test

A kövek erős egyedi rezgésükkel hatnak az energiatesteinkre, harmonizáló, és tisztító erejüket a csakráinkon keresztül vesszük fel. A keleti rendszer hét nagy energiaközpontot mutat be, az aura minden rétegéhez kapcsolódik egy csakra, mindegyik csakrának más egyedi rezgése van. A csakrák finom szövetű testek összekötői. A központokat energiacsatornák kötik össze, az úgynevezett nadik. A csakráinkon keresztül élet energiát veszünk fel a külvilágból és azokat- eljuttatjuk a finom szövetekhez és a fizikai testhez. Ugyanakkor a felgyülemlett negatív energiákat rajtuk keresztül adjuk le. Mindegyik csakrához kapcsolódik egy belső elválasztású mirigy, ezt az energiát egy csatornavezetéken keresztül kapja, majd feldolgozza és továbbítja a többi szervnek.

Bővebben

Auralátás

hogyan lassuk es olvassuk az aurat1 111561

Bevezető

Ez az iromány remélhetőleg választ ad az aurát körülölelő számtalan kérdés többségére és szétoszlatja az aurával kapcsolatos tévhiteket. Megtudhatod mi is az aura, hogyan néz ki, mire jó, ha képes vagy érzékelni, és természetesen legfőként azt, hogy hogyan tanulhatja meg bárki az aura látását. Az aura látása nem olyan nehéz, mint ahogy azt elsőre gondolnád - mármint ha megfelelően gyakorlod. Ez egy nagyon egyszerű és közérthető edzőprogram, amely lépésről lépésre elmagyaráz minden lényeges dolgot, amit az auráról tudni kell. Az elején fogjuk kezdeni, először a legkönnyebben látható aurákkal, azaz a színek aurájával, hogy végül majd áttérjünk a jóval bonyolultabb emberi aurára is.

Bővebben

Pénzbevonzó kristályok

penz

Mindenkit foglalkoztat a bőség és gazdagság témája, hiszen ki szeret szűkösen élni? A pénz bevonzásához fontos tudatosítani: a pénz nem más, mint energia. Bőségben és gazdagságban lenni pedig nem más, mint azon a rezgésszinten lenni, hiszen akkor tud működni a vonzás törvénye.
A kristályok abban segítenek, hogy a megfelelő rezgésszintre tudjunk emelkedni.

Ásványok pénzügyi gondok ellen

Ha hiszel az ásványok erejében, és állandóan pénzügyi gondokkal küszködsz, akkor azt javaslom, szerezz be kifejezetten olyan darabokat, amik elhozhatják a bőséget az életedbe. Elmondom, mely köveket kell magadnál tartanod!

Bővebben